Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200412Ago
15.000 JOVES TREBALLADORS DEL LLEURE ES BENEFICIARAN DEL PREACORD SIGNAT ENTRE SINDICAT I PATRONAL


Durant els darrers mesos s'han iniciat negociacions entre sindicats i patronal per a la creació d'un [b] Conveni del Lleure [/b] que afectarà a un percentatge molt important del col.lectiu de joves treballadors. D'aquest conveni actualment existeix un [i] prinicipi d'acord [/i] per a l'elaboració del futur conveni.
Aquest preacord arriba després d'un any de negociació en el marc del primer conveni del sector del lleure educatiu i sociocultural a Catalunya.
Entre altres coses, aquest preacord suposarà un [i] increment salarial [/i] notable per la majoria dels treballadors del sector, tindrà una vigència de 3 anys, incorporarà una clàusula de revisió salarial i establirà les diferents categories profeesionals d'aquest sector en expansió. Així doncs, aquest principi d'acord significa un impuls a la professionalització del sector, així com el reconeixement i la millora de les condicions laborals de totes i tots els treballadors, especialment monitors i monitores.
La negociació del conveni es rependrà el proper mes de setembre amb qüestions referents a la contractació, els permisos i la cobertura per malaltia, entre d'altres.
El preacord el signen: UGT de Catalunya- CCOO- ACELLEC- AEISC- ACACC
Per a més informació consultar [url]http://www.avalot.org[name]Eixam[/url]

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2020
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa