Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200504Mai
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita subvencions per a cooperatives i societats laborals


El Punt d’Informació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita les subvencions per a cooperatives que convoca el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat.

La convocatòria preveu subvencions per incorporar persones desocupades com a socis treballadors o com a socis de treball, subvencions per contractar directors i gerents, subvencions per a accions de formació, difusió i foment, i subvencions directes per a inversions en immobilitzat material o immaterial que contribueixin a crear, consolidar o millorar la competitivitat de les cooperatives i les societats laborals.

Les persones interessades a rebre més informació sobre aquestes subvencions es poden dirigir al Punt d’Informació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 214). El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el divendres 20 de maig de 2005, excepte per a les subvencions per incorporar persones desocupades, que finalitza el 30 de setembre de 2005.

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa