Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200521Jul
El Consell Comarcal tramita ajuts per afavorir la presència de les empreses a Internet


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita ajuts per afavorir la presència de les empreses a Internet

El Punt d’Informació CIDEM del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita els ajuts que concedeix el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA) dins el programa de suport a la presència de les empreses a Internet.

Poden sol·licitar aquests ajuts les empreses catalanes que impulsin iniciatives destinades a la promoció i la comercialització internacional dels seus productes, els seus serveis o la seva imatge, mitjançant la confecció i l’optimització de pàgines web, i les empreses que afavoreixin el seu creixement internacional mitjançant projectes d’integració de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) .

En concret, podran rebre ajuts de fins a 1.800 euros les empreses que creïn o redissenyin webs presencials, i ajuts de fins a 3.000 euros les empreses que creïn, implementin o ressidenyin, webs B2C o B2B o que duguin a terme un projecte d’integració de les TIC. Els ajuts atorgats no podran superar, en cap cas, el 30% del cost total del projecte. Els web hauran de disposar d’una versió íntegra en llengua catalana i d’una versió en un idioma no oficial a l’Estat espanyol.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’ajut finalitza el 30 de setembre de 2005.

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa