Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200521Jul
El Consell Comarcal de l'Alt Penedès tramita ajuts per l'ocupació autònoma de persones aturades


El Punt d'Informació CIDEM del Consell Comarcal de l'Alt Penedès tramita els ajuts per l'autoocupació de persones aturades que concedeix anualment el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat.

Els sol.licitants dels ajuts s'han d'haver fet autònoms o haver creat una societat civil privada (SCP) entre l'1 de juliol de 2004 i el 30 de juny de 2005, i haver obtingut un préstec financer per a la creació de la seva pròpia empresa.

Si són menors de 25 anys o acrediten un període d'inscripció a l'atur de més d'un any, podran sol.licitar una subvenció a fons perdut. En la resta de casos, l'ajut serà a interessos del préstec financer. També podran rebre un ajut complementari els sol.licitants que, per crear la seva empresa, hagin necessitat elaborar una memòria tècnica.

Les persones interessades a rebre més informació sobre els ajuts a l'ocupació autònoma es poden dirigir al Punt d'Informació CIDEM del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 214)

El termini per a la presentació de les sol.licituds d'ajut finalitza el divendres 29 de juliol de 2005.

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa