Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200525Jul
II CONCURS DE PROJECTES EMPRENEDORS EN EL SECTOR TURÍSTIC


La Fundació Gaspar Espuña-CEIT convoca el II Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic, amb el patrocini de la Fundació Caixa Sabadell.

Aquest concurs té com a finalitat fomentar l'esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competititva de l'empresa turística i la creació d'empreses i serveis en el sector turístic. Es pretén que els participants desenvolupin idees de negoci, plasmant.es en un Pla d'Empresa que permeti analitzar en profunditat el projecte i determinar-ne la viabilitat.

El concurs s'adreça a persones físiques, o a empreses que s'habin constituït en el curs de l'any 2005.

Les dotacions econòmiques del concurs són:
- Primer Premi: 3.6000 €
- Primer accèssit: 2.400 €
- Segon accèssit: 1.800 €
En el cas que els projectes no tinguin la qualitat suficient a criteri del Jurat, aquest podrà declarar desert qualsevol dels premis.

Els participants hauran de presentar el model original de sol.licitud de participació que es troba a http://www.cett.es/lafundació , correctament complimentat entre l'1 de juny i el 12 de setembre de 2005 a les 19 hores.

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa