Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200627Mar
Cursos per a joves emprenedors


La Secretaria General de Joventut, amb la Federació Cooperativa de Treball de Catalunya, ofereix una oportunitat adreçada a millorar el futur dels joves.
Conscient de les dificultats que té per un jove la creació d'un projecte empresarial et presenta la possibilitat de formar-te mitjançant cursos, on s'expliquen quins són els passos a seguir, les diferents possibilitats que existeixen per constituir l'empresa, les diferents maneres de cercar finançament, tots els recursos al teu abast, etc. Tot posant èmfasi en el cooperativisme com a fórmula per promoure la pràctica teu abast, etc. Tot posant èmfasi en el cooperativisme com a fórmula per promoure la pràctica d’una cultura empresarial democràtica, igualitària, sostenible i solidària.

A més, un cop s’hagi fet el curs i creeu la vostra empresa, també teniu a la vostra disposició un suport gerencial per part de la Federació de Cooperatives de Treball durant tot un any per tal de resoldre els dubtes i consultes que pugueu anar tenint en el procés inicial del vostre projecte

Els cursos van dirigits a joves de 16 a 35 anys de 30 hores + la possibilitat de 40 hores de gerència assistida per l'elaboració del projecte empresarial, etc. Es faran a Barcelona, Terrassa i Tortosa.

Per més informació entreu a la pàgina web de la Secretaria General de Joventut:
http://www.gencat.net/joventut

A baix hi trobareu un enllaç directe sobre el programa formatiu d'autoocupació: Inverteix en el teu futur.

O bé mitjançant l'enllaç directe:

http://www6.gencat.net/joventut/catala/portal/treball/emprenedorsbcn.htm

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa