Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200619Oct
CURS DE RECERCA DE FEINA AMB EINES INFORMÀTIQUES

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza un curs de recerca de feina amb eines informàtiques


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza un curs de recerca de feina amb eines informàtiques

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha organitzat un Curs de recerca de feina amb eines informàtiques per a persones que es troben en situació d’atur.

El curs s’emmarca dins un projecte molt ampli, impulsat pels consells comarcals de l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès, el Bages, el Garraf, la Segarra i el Consorci de Municipis del Lluçanès, anomenat “Hinterland” i que té com a objectiu promoure la integració laboral del col·lectiu de les dones i les persones nouvingudes.

Al llarg de 8 sessions, l’alumnat aprendrà a buscar feina utilitzant el Word, el correu electrònic i Internet (redactar un currículum i una carta de presentació, enviar-los per correu electrònic i consultar borses de treball per Internet). Prèviament elaboraran un perfil professional personal amb l’ajut de les persones responsables d’impartir el curs (professió que vull fer versus professió que puc fer, millora professional, disponibilitat, habilitats personals, etc.). També rebran formació sobre tècniques de recerca de feina en general (on adreçar-se, com interpretar els anuncis, diferències entre els processos de recerca de feina al país d’origen i al país d’acollida, etc.), els processos de selecció de personal (aspectes més valorats per les empreses) i l’oferta i la demanda laborals (professions més sol·licitades, professions on calen més personal laboral, diferències amb els països d’origen, etc.).

El Curs de recerca de feina amb eines informàtiques començarà el dilluns 20 de novembre i finalitzarà el dimecres 29 de novembre de 2006. Les sessions de formació es faran els matins, de dilluns a divendres, de 9 a 12h, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. El professorat és personal de la Creu Roja de Barcelona amb experiència en cursos similars.

Aquest curs del projecte Equal Hinterland és gratuït perquè està finançat pel Fons Social Europeu. Les persones que hi estiguin interessades es poden adreçar al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 134).

Vilafranca del Penedès, 18 d’octubre de 2006

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa