Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

200712Feb
Catacrac

Catàleg d'activitats i recursos juvenils a l'Alt Camp


El Consell Comarcal de l’Alt Camp, mitjançant l’Oficina de Serveis a la Joventut, promou actuacions de dinamització juvenil adreçades a la gent jove que, de retruc, mobilitzen la població en general dels municipis de la comarca.

Per tal de consolidar i ampliar l’oferta d’activitats que ja venim realitzant a través dels plans locals de Joventut amb la col·laboració de diverses entitats, col·lectius de joves i talleristes, estem dissenyant un nou projecte de dinamització juvenil: el CATACRAC - CATàleg d’ACtivitats i Recursos juvenils de l’Alt Camp.

Per tirar endavant aquest programa, des de l’Àrea de Joventut, busquem joves que puguin realitzar tallers, xerrades, espectacles, cursets... de qualsevol temàtica d’interès per a gent de la seva edat (música, pintura, informàtica, noves tecnologies, itineraris laborals, ecologia...). Per aquest motiu, qualsevol persona interessada a oferir algun taller, es pot posar en contacte amb l’Oficina de Serveis a la Joventut (Pg. de l’Estació, 42, baixos, Valls. Tel. 977 60 62 87, A/e: espaijove@altcamp.altanet.org).

CATACRAC pretén ser una eina útil per als ajuntaments a l’hora de dinamitzar polítiques locals de joventut, una nova via per potenciar propostes tant d’entitats comarcals com de joves amb iniciatives i per fomentar l’intercanvi de coneixements entre la gent jove.

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2021
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa