Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

201113Gen
Nou servei per facilitar la recerca de feina

La Treballateca ofereix un nou servei a la borsa de treball "on-line".Les ofertes de feina apareixen a la xarxa social Twitter per a facilitar-ne la recerca i la millora de la feina.


Des del Servei Comarcal de Joventut, Dinamo, ens ha semblant adient afegir un nou servei a la nostra borsa de treball "on-line", www.treballateca.com. és un servei que mostra automàticament les ofertes de feina que apareixen a la xarxa social Twitter i que té l'objectiu de facilitar la recerca i millora de la feina. Un element més que s'afegeix als altres serveis que ofereix la Treballateca des de l'any 2004.

D'altra banda us informem que durant l'any 2010, i malgrat les grans dificultats en matèria d'ocupació, la treballateca ha ofert 55 ofertes, 39 de les quals procedents de la nostra comarca. Des del nostre servei valorem aquest número positivament atesa la problemàtica actual i el caràcter no específic en la matèria del Servei Comarcal de Joventut .

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2022
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa