Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

201328Oct
ECAS crea un web d’orientació laboral per a joves impulsat per la Generalitat, InfoJobs i l’Obra Social “la Caixa”

www.mapalaboral.org


ECAS crea un web d’orientació laboral per a joves impulsat per la Generalitat, InfoJobs i l’Obra Social “la Caixa”

• Mapalaboral.org és una eina totalment pública i gratuïta al servei dels Ajuntaments, les entitats d’inserció laboral i les Oficines de Treball del SOC

• El web ofereix recursos, informacions i materials de suport per ajudar els joves a definir la seva trajectòria professional

Barcelona | 25.10.2013


La federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social(ECAS) ofereix als joves eines per definir la seva trajectòria professional a través del nou web Mapalaboral.org , un recurs online per millorar l’ocupabilitat d’un dels col·lectius amb més dificultats per incorporar-se al mercat de treball. Segons les dades de la darrera Enquesta de Població Activa publicades ahir, la taxa d’atur entre els joves de 16 a 25 anys és d el 47% a Catalunya .
Mapalaboral.org s’ha desenvolupat gràcies a un conveni d’ECAS amb el Departament d’Empresa i Ocupació , el portal de recerca de feina InfoJobs i el programa Incorpora de l’ Obra Social “la Caixa” . De la nova eina, totalment pública i gratuïta , se’n podran beneficiar els programes d’inserció laboral dels 950 ajuntaments de Catalunya, les 315 entitats que formen part d’ Incorpora , les 70 Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i les més de 30 entitats d’inserció laboral d’ECAS , entre altres.
El web es basa en la digitalització i adaptació de les eines elaborades per la Comissió d’Inserció Sociolaboral d’ECAS en el marc de la Proposta metodològica d’inserció laboral per a joves , una metodologia d’orientació laboral provada i validada per una quinzena d’entitats que aposta per treballar les competències i habilitats transversals . Les activitats i els recursos que ofereix pretén orientar els joves seguint un itinerari: identificació del punt de partida —interessos, competències i possibilitats dins del mercat de treball—, exploració per trobar la informació que els manqui, presa de decisions en funció d’on vulguin arribar i actuació per aconseguir els objectius.
Mapalaboral.org està operatiu en fase pilot i es presentarà públicament en les properes setmanes en un acte en què participaran professionals de les entitats i representants dels socis col·laboradors que han fet possible el projecte.

Per a més informació podeu contactar amb:

Agnès Felis | Agència de Comunicació Social
afelis@acciosocial.org
M. 657 515 361 | T. 93 268 3442

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2022
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa