Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

201328Oct
ECAS crea un web dorientaci laboral per a joves impulsat per la Generalitat, InfoJobs i lObra Social la Caixa

www.mapalaboral.org


ECAS crea un web dorientaci laboral per a joves impulsat per la Generalitat, InfoJobs i lObra Social la Caixa

Mapalaboral.org s una eina totalment pblica i gratuta al servei dels Ajuntaments, les entitats dinserci laboral i les Oficines de Treball del SOC

El web ofereix recursos, informacions i materials de suport per ajudar els joves a definir la seva trajectria professional

Barcelona | 25.10.2013


La federaci dEntitats Catalanes dAcci Social(ECAS) ofereix als joves eines per definir la seva trajectria professional a travs del nou web Mapalaboral.org , un recurs online per millorar locupabilitat dun dels collectius amb ms dificultats per incorporar-se al mercat de treball. Segons les dades de la darrera Enquesta de Poblaci Activa publicades ahir, la taxa datur entre els joves de 16 a 25 anys s d el 47% a Catalunya .
Mapalaboral.org sha desenvolupat grcies a un conveni dECAS amb el Departament dEmpresa i Ocupaci , el portal de recerca de feina InfoJobs i el programa Incorpora de l Obra Social la Caixa . De la nova eina, totalment pblica i gratuta , sen podran beneficiar els programes dinserci laboral dels 950 ajuntaments de Catalunya, les 315 entitats que formen part d Incorpora , les 70 Oficines de Treball del Servei dOcupaci de Catalunya i les ms de 30 entitats dinserci laboral dECAS , entre altres.
El web es basa en la digitalitzaci i adaptaci de les eines elaborades per la Comissi dInserci Sociolaboral dECAS en el marc de la Proposta metodolgica dinserci laboral per a joves , una metodologia dorientaci laboral provada i validada per una quinzena dentitats que aposta per treballar les competncies i habilitats transversals . Les activitats i els recursos que ofereix pretn orientar els joves seguint un itinerari: identificaci del punt de partida interessos, competncies i possibilitats dins del mercat de treball, exploraci per trobar la informaci que els manqui, presa de decisions en funci don vulguin arribar i actuaci per aconseguir els objectius.
Mapalaboral.org est operatiu en fase pilot i es presentar pblicament en les properes setmanes en un acte en qu participaran professionals de les entitats i representants dels socis collaboradors que han fet possible el projecte.

Per a ms informaci podeu contactar amb:

Agns Felis | Agncia de Comunicaci Social
afelis@acciosocial.org
M. 657 515 361 | T. 93 268 3442

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2024
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa