Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

201422Abr
AJUTS EN FORMA DE GARANTIA PER A EMPRENEDORS I EMPRESES

El Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ajuda els autònoms, les microempreses i les PIME del sector del comerç a tramitar els ajuts en forma de garantia per al finançament empresarial que convoca la Generalitat


Els projectes subvencionables són les inversions per adquirir fixos (materials o immaterials) o circulants.L’import mínim del préstec aprovat pel banc ha de ser de 10.000 €, i l’import màxim, de 100.000 €; a retornar en un període de 5 anys i amb un període de carència de 2 anys. El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, mitjançant l’Institut Català de Finances, garantirà el 70 % préstec.


El préstec s’ha de formalitzar amb una de les dues entitats financeres col·laboradores: Banc de Sabadell o CaixaBank.

El termini per sol·licitar aquests ajuts finalitzarà el 31 de desembre o un cop exhaurit el pressupost.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, un programa de suport als projectes empresarials que ofereix suport integral als emprenedors. Les persones interessades a informar-se sobre aquests ajuts es poden adreçar al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal presencialment o per telèfon (Tel. 938900000 ext. 135).

http://www.ccapenedes.cat/comunicacio/noticies/ajuts-en-forma-de-garantia-per-a-emprenedors-i-empreses

Vilafranca del Penedès, 16 d’abril de 2014

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2022
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa