Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

201428Abr
EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS BUSCA EMPRESES COL·LABORADORES PER A UN PROJECTE D’OCUPACIÓ JUVENIL

Les empreses que contractin joves en el marc d’aquest projecte podran rebre una subvenció de fins a 3.650 € i els joves rebran una formació complementària a càrrec del Consell Comarcal


L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès està duent a terme el projecte “Fem Ocupació” per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball.

En el marc d’aquest projecte, les empreses col·laboradores que contractin joves de 18 fins a 30 anys, en situació d’atur i que tinguin el títol de graduat en Ensenyament Secundari o Batxillerat, rebran una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya de fins a 3.650 €.

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 6 mesos. Durant el període contractual, els joves rebran una formació complementaria, d’un mínim de 120 hores, sense cap cost per a les empreses.

Tot just iniciat el projecte, ja s’ha formalitzat el primer contracte de treball: l’empresa vilafranquina More’s Distribució, ha contractat un jove de 21 anys com a repartidor de productes d’higiene industrial.

Les empreses que estiguin interessades a rebre més informació sobre aquest projecte es poden adreçar al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 152 i 137).

Vilafranca del Penedès, 16 d’abril de 2014

http://www.ccapenedes.cat/comunicacio/noticies/el-consell-comarcal-de-l2019alt-penedes-busca-empreses-col2022laboradores-per-a-un-projecte-d2019ocupacio-juvenil

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2022
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa